+358 440 212 260 | info@neton.fi

Säännölliset järjestelmäpäivitykset joka neljäs kuukausi

29,00  /kk

Teemme järjestelmäpäivitykset Wordpress- ja WooCommerce-järjestelmiin.

Yrityksesi verkkopalvelun toimintavarmuuden ja tietoturvan korkeatasoisuuden varmistamiseksi säännölliset järjestelmäpäivitykset ovat välttämättömiä.  Varsin usein nämä laiminlyödään ja asiaan puututaan vasta vahingon tapahduttua. Usein tästä aiheutuu niin taloudellista kuin sosiaalistakin haittaa.

Uuden EU-tietosuoja-asetuksen myötä järjestelmäpäivitysten tekeminen on lähestulkoon välttämätöntä, jotta verkkopalvelussasi käsiteltävät henkilötiedot ovat tekniikan puolelta mahdollisimman hyvin suojatut. Tietovuodoista on ilmoitusvelvollisuus.

Poista

Kuvaus

Nykyisin verkkopalvelut vanhentuvat tyypillisesti parissa vuodessa, mutta tietoturvaominaisuudet saattavat heikentyä merkittävästi jo muutamassa kuukaudessa. Uuden verkkopalvelun käyttöönoton jälkeen kehitys jatkaa kehittymistään. Tietojärjestelmät ja tekniset ratkaisut paranevat jatkuvasti. Järjestelmien toimintoja hiotaan, niitä tehdään käyttäjäystävällisemmiksi, kohotetaan tai korjataan tietoturvaominaisuuksia sekä luodaan täysin uusia ominaisuuksia verkkopalveluiden eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme järjestelmäpäivityspalvelua, joka takaa sen että yrityksesi verkkopalvelut ovat aina ajantasalla. Joissakin tapauksissa järjestelmien päivittäminen on mahdollista tehdä itsekin, mutta varsin usein päivitysten kanssa tulee ongelmia, jotka voivat estää kokonaan verkkopalvelun toiminnan.

Tilaamalla palvelun meiltä varmistamme verkkopalvelusi järjestelmäpäivitysten onnistumisen, toimintavarmuuden sekä mahdollisimman korkeatasoisen tietoturvan.

Verkkopalvelun järjestelmäpäivitykset vain 19,00 €/kk, laskutusjakso 12 kk.
o Laskutusjakson ollessa 6 kk hinta on 25 €/kk.
o Laskutusjakson ollessa 1 kk hinta on 29 €/kk.

Tähänastinen päivityshistoria on nähtävissä verkko-osoitteessa: https://fi.wordpress.org/releases/

HUOM! Uuden EU-tietosuoja-asetuksen myötä järjestelmäpäivitysten tekeminen on lähestulkoon välttämätöntä, jotta verkkopalvelussasi käsiteltävät henkilötiedot ovat tekniikan puolelta mahdollisimman hyvin suojatut. Tietovuodoista on ilmoitusvelvollisuus.

Lisätiedot

Laskutusjakso

Laskutusjakso 12kk Hinta 19,00€/kk, Laskutusjakso 6kk Hinta 25,00€/kk, Laskutusjakso 1kk Hinta 29,00€/kk

Sulje valikko
×
×

Cart