You are currently viewing PayPal ottaa käyttöön kryptovaluutat

PayPal ottaa käyttöön kryptovaluutat

Tänään PayPal on julkaissut blogissaan tiedon kryptovaluuttojen lisäämisestä PayPal-käyttäjien saataville. Alkuvaiheessa PayPal-asiakkaat voivat ostaa, myydä ja säilyttää itsellään Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ether (ETH) ja Bitcoin Cash (BCH) valuuttoja. Tämä on tietysti hyvä uutinen verkossa tuotteita tai palveluitaan myyvälle, koska PayPal-käyttäjiä on jo 346 miljoonaa. Suomessakin PayPalin käyttö on kasvanut viimeisten vuosien aikana ja tullut yhä lisääntyvässä määrin perinteisten verkkomaksupainikkeiden rinnalle.

Tämän hetkisen tiedon mukaan vaikuttaa siltä, että kryptovaluutat tulevat lähiaikoina yhdysvaltalaisten PayPal-asiakkaiden saataville. Vuoden 2021 alusta PayPal lupaa laajentaa saatavuuden myös muille markkina-alueille. Tarkkaa tietoa siitä milloin kryptovaluuttojen ostaminen ja niillä maksaminen olisivat käytössä suomalaisille PayPal-asiakkaille ei viellä ole.

Verkkokauppiaille, jotka ovat jo ottaneet käyttöönsä PayPal-maksukanavan, ei tule mitään tarpeita tehdä muutoksia nykyiseen maksukanavaansa. Asiakkaan käyttäessä ostosten maksamiseen kryptovaluuttaa, PayPal muuntaa maksun fiat-rahaksi (esim. euro) kauppiaan tilille.

Uutisen julkaisun myötä Bitcoin ja Litecoin kryptovaluutat ovat olleet voimakkaassa nousussa.