+358 440 212 260 | info@neton.fi

Järjestelmäpäivitykset

Toteutamme WordPress- ja Woocommerce-järjestelmien päivitykset

korkeatasoinen tietoturva on tärkeää!

Verkkopalvelusi voi vanhentua muutamassa kuukaudessa.

Nykyisin verkkopalvelut vanhentuvat tyypillisesti parissa vuodessa, mutta tietoturvaominaisuudet saattavat heikentyä merkittävästi jo muutamassa kuukaudessa. Uuden verkkopalvelun käyttöönoton jälkeen kehitys jatkaa kehittymistään. Tietojärjestelmät ja tekniset ratkaisut paranevat jatkuvasti. Järjestelmien toimintoja hiotaan, niitä tehdään käyttäjäystävällisemmiksi, kohotetaan tai korjataan tietoturvaominaisuuksia sekä luodaan täysin uusia ominaisuuksia verkkopalveluiden eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme järjestelmäpäivityspalvelua, joka takaa sen että yrityksesi verkkopalvelut ovat aina ajantasalla. Joissakin tapauksissa järjestelmien päivittäminen on mahdollista tehdä itsekin, mutta varsin usein päivitysten kanssa tulee ongelmia, jotka voivat estää kokonaan verkkopalvelun toiminnan.

Tilaamalla palvelun meiltä varmistamme verkkopalvelusi järjestelmäpäivitysten onnistumisen, toimintavarmuuden sekä mahdollisimman korkeatasoisen tietoturvan.

Verkkopalvelun järjestelmäpäivitykset vain 75,00 €/kk, laskutusjakso 12 kk.
o Laskutusjakson ollessa 6 kk hinta on 85 €/kk.
o Laskutusjakson ollessa 1 kk hinta on 99 €/kk.
o Järjestelmäpäivitykset voi hankkia myös kertaluonteisesti hintaan 170,00 €/kerta. Järjestelmäpäivityksiä julkaistaan lähes joka kuukausi. Tähänastinen päivityshistoria on nähtävissä verkko-osoitteessa: https://fi.wordpress.org/releases/

HUOM! Uuden EU-tietosuoja-asetuksen myötä järjestelmäpäivitysten tekeminen on lähestulkoon välttämätöntä, jotta verkkopalvelussasi käsiteltävät henkilötiedot ovat tekniikan puolelta mahdollisimman hyvin suojatut. Tietovuodoista on ilmoitusvelvollisuus.

Sulje valikko
×
×

Cart